Analiza Bitcoin - poziții de trade pentru saptamana 19 iulie 2021 - 26 iulie 2021


Mai jos gasiti raportul VIP de saptamana aceasta. Contine informatii ce vor fi transmise exclusiv membrilor ce detin abonament VIP sau pachet privat de consultanta.

Informatiile cuprinse in prezentul raport sunt transmise in scop educational. Ele NU reprezinta in niciun caz sau sub orice forma o obligatie de a investi. Realizarea de tranzactii in piata criptomonedelor este o activitate ce presupune riscuri majore si daca nu actionati mai ales in baza propriei voastre analize este foarte probabil si mai mult decat posibil ca veti pierde banii investiti.


Total market cap este la 1.31 tril $ în 19 Iulie 2021, în scădere cu aproximativ 150 mld $ fata de săptămâna trecută. Aceasta situație schimba celei constatate săptămână trecută când spuneam ca nu vedem ieșiri masive de capital din piața crypto. Acum vedem. Logic și normal ar fi ca lipsa capitalului în piața sa atragă după sine și scăderi de preț. Problema e însă ca toată lumea se așteaptă la asta.


Crypto, uzual, va scutura din piața traderii "slabi".


Trebuie caracter puternic și "diamond hands" pentru a te putea bucura de succes în cea mai volatilă piața de trading de pe Terra.

  1. Analiza Bitcoin

BTC se tranzactioneaza in jurul valorii de 31.360 $ luni dimineata $ (Binance). Dominanta la nivel de market cap a Bitcoin se mentine la acelasi nivel de saptamana trecuta, aflandu-se la acest moment in zona 44,6 %.


Considerand lipsa de mișcări serioase în zona BTC, altcoins au avut timp sa strălucească. Menționez între ele pe AXS : a avut o creștere de 7x în ultimele 3-4 săptămâni evoluând de la 3.49$ la 29.10$ în douăzeci de zile. Momentan pare a fi intrat în corecția subsecventă de tip ABC ( wave A pe daily ) și a scăzut pana la nivelul de 16.62$.


Sa vedem ce ar putea urma săptămână aceasta :

BTC 1 day chart :


( recomand deschiderea chart-ului și direct în tradingview pentru mai multa claritate)


Bitcoin e plictisitor. Bine ca nu e mort ca în datile anterioare. In continuare mă aștept la o mișcare serioasă de creștere nu mai târziu de 45-60 de zile cu target cel putin în zona 49-50.000 $. Zilele trecute am cautat un pic în social media căutând sa aflu și părerile celorlalți influenceri ai market-ului. M-am uitat, fiecare are una.


Indiferent de cat va fi de gravă mișcarea imediata de scădere de azi, sunt pregătit sa rezist pana la finalul ei și sa adaug poziții spot și long în zona 27-28k.


Sa vedem scenariile potențiale de trade :


Bull : peste 31.600 $

Bear : sub 27.700 $


Nota suplimentara : nivelele următoare macro de suport ca fiind 27.700$, 23.000$,


Pozitii de trade la 4 h :


Entry potential long : in zona 31.600 $ cu target in zona 34.500$


Entry potential short :in zona 30.5000$ cu target in zona 28.000$


Rabdare & nu intrati in trades neconfirmate.


Tranzactionez pe Binance.

Membrii care au achizitionat "free membership" vor continua sa acceseze detaliile general educationale si lectiile care sunt publicate pe blog in timp ce membrii premium/VIP vor primi acces full la rapoarte precum acesta ( plus eventuale trades in care intru in timpul saptamanii si acces la grup de live trading VIP pe wattsapp).


Avem materiale educaționale free pe site, citiți-le & share-uiti ! Sigur cunoașteți pe cineva care poate vrea sa învețe și nu isi permite premium subscription.


Am publicat cursul de trading criptomonede, îl găsiți aici.


Facebook Twitter Instagram


Daca va ajuta informatiile cuprinse in aceste rapoarte si vreti sa ma ajutati sa cresc comunitatea cu alti membri de valoare care ar putea beneficia la randul lor de munca depusa aici, dati un share sau o recomandare.Va multumesc pentru incredere dragilor, spor la tranzactii !


Autor : opiniile prezentate in prezentul raport sunt numai ale mele si nu constituie consultanta financiara. Tranzactiile cu criptomonede prezinta risc major. Este foarte probabil si mai mult decat posibil sa iti pierzi toti banii in cadrul tranzactiilor cu criptomonede.


140 views0 comments