Bitcoin testeaza top-ul ?

Updated: Jan 17, 2021

Va salut prieteni. Total crypto marketcap a depasit aseara valoarea de 1 Trilion de dolari. Desi nu credeam ca o sa apuc sa scriu vreodata suma asta, bitcoin sparge record dupa record in ciuda tuturor indicatorilor tehnici si a strategiilor traditionale de trading.


In acest sens, va vorbeam in raporturile trecute de o serie divergente bearish ce au fost rand pe rand "invalidate" de miscarile de influx dolari din piata. Pe graficul de mai jos am actualizat analiza tehnica bazata pe RSI, desi in ultima perioada nu prea a fost de incredere acest indicator. Cred ca divergenta nou aparuta coincide ca moment cu "predictia" mea din 16 decembrie, anume ca pana cel tarziu in 15-16 ianuarie vom vedea o corectie mai serioasa.
RSI-ul a parcurs drumul catre overbought si pare a fi inceput o noua cale care se va termina in zona de oversold. Drumul e lung pentru ca ar trebui sa testeze zona de 19.800$ si pana acolo avem cam 17.000$ de parcurs ( in dolari, nu km ).


Tocmai pentru ca nu ne-am putut baza pe miscarile din ultimele 2-3 saptamani nici nu am recomandat deschiderea de pozitii noi pe Bitcoin. Personal am cumparat perechea BTCDOWN/USDT pe Binance si am sa suplimentez azi in jurul zonei de 0,25 $.


Sper sa va ajute aceasta analiza sumara in activitatile de trade de saptamana aceasta.


Trade carefully my friends !

66 views0 comments