Crypto Rob's market report 07 Septembrie 2021 (RO) - free edition -


1. Analiza Bitcoin - poziții de trade pentru săptămâna 07 - 14 Septembrie 2021

2. Analiza altcoins : ETH, EGLD,SOL - poziții de trade săptămâna 07 - 14 Septembrie 2021

3. BTCDOM index


Mai jos gasiti raportul VIP de saptamana aceasta. Conține informații ce sunt transmise săptămânal membrilor ce dețin abonament VIP sau pachet privat de consultanta. Te poți alătură aici : https://www.cryptorobeducates.net/plans-pricing


Informatiile cuprinse in prezentul raport sunt transmise in scop educational. Ele NU reprezinta in niciun caz sau sub orice forma o obligatie de a investi. Realizarea de tranzactii in piata criptomonedelor este o activitate ce presupune riscuri majore si daca nu actionati mai ales in baza propriei voastre analize este foarte probabil si mai mult decat posibil ca veti pierde banii investiti.


Total market cap este la 2.421 tril $ în 07 August 2021, având o creștere de aproximativ 300 mld fata de săptămână trecuta.1. Analiza Bitcoin


BTC 4 h chart :La fel ca si in raportul de saptamana trecuta observam ca RSI ul a plecat din zona overbought si formează o serie de divergente bearish pana acum anulate parțial de divergente hidden bull. Mă aștept in continuare la o vizita în teritoriul oversold înainte de orice alta miscare bullish serioasă.


Se mentine inca teroria de saptamana trecuta : scăderea pana în zona 28k a reprezentat wave A în integralitatea sa și acum suntem în wave B. Target minim pe short cred ca e în zona 42.000$, deocamdată.


Detalii suplimentare despre cum se aplica indicatorii tehnici, Fibbonacci, Elliott waves si cum te pot ajuta sa determini corect miscarile de "reversal" din piata crypto găsiți în cursurile dedicate aici :

https://www.cryptorobeducates.net/shopPozitii de trade la 4 h :


Entry potential long : in zona 54 k cu target la 59.700 $


Entry potential short : in zona 50.000$ cu target imediat in zona 42.000$


Rabdare & nu intrati in trades neconfirmate. Winter is coming.


Tranzactionez pe Binance.
2.1. Analiza Ethereum


ETH se tranzacționează în jurul valorii de 3.950$, având multiple divergente bear în formare pe toate timeframe-urile. Este foarte probabilă o vizita în zona 3.760$, zona ce a reprezentat rezistenta de săptămână trecută. dacă nu va reuși menținerea suportului, am marcat pe chart următoarele nivele de bounce : 3.372$, 2.939 $


ETH 1 day chart :Poziții de trade ( se mention scenariile de săptămână trecută ) :


Bull : long peste 3.760 $ dacă avem un re test serios în aceasta zona cu target la ATH, primul nivel de TP fiind în zona 3.900$ dacă avem și volumul care sa susțină aceasta mișcare, deasupra zonei de 4.350$ deja am putea intra în price discovery.

Bear : short sub 3.760 $ cu target la 3.372$, 2.939 $.


Tranzactionez ETHEREUM pe Binance.

2.2. Analiza EGLD


EGLD se tranzacționează în zona 175$. Dacă va reuși sa mentina uptrend-ul și sa transforme în suport nivelul 188$, ne putem aștepta aștepta la o continuare a evoluției prețului pana cel puțin în zona 205$. In sens invers nivele de suport identificate sunt la 158$, 129$.


EGLD

Poziții de trade :


Bull: long peste 188$ cu target in zona 205$

Bear : short sub 170$ cu target la 158$, 129$


2.3. SOL


SOL a avut un parcurs extraordinar în ultima luna, depășind cu succes și cele mai optimiste așteptări de evoluție a prețului. O mișcare de la 30$ la aproape 190$ în doar 45 de zile va atrage cu siguranță și o corecție de cel puțin 30%. În acest sens urmăresc cu interes sa văd dacă pot identifica corect finalul mișcării bull, pe care la acest moment îl estimez a fi maxim în zona 206$. În cazul în care nu va putea menține trendul crescător pana la acest nivel voi caută o poziție short cu prim target în zona 150$.


Răbdarea reprezintă un trade în sine.
3. BTCDOM indexÎn condițiile în care dominanta BTC era aproape la un alltime low am căutat și identificat cu succes o posibilitate de trade pentru momentul în care piața se va corecta și profiturile realizate pe altcoins se vor transfera către BTC.

Intrarea pe BTCDOM a fost alături de membrii grupului de consultanta săptămână trecutaîn zona 896$ - 50 coins la 10x long. Momentan se înregistrează un profit de 36$ per coin, adică în medie 1.800$. Dacă piața va continua sa se corecteze, avem un target final de take profits în zona 980$.


-------------------------------------------


Membrii care au achizitionat "free membership" vor continua sa acceseze detaliile general educationale si lectiile care sunt publicate pe blog in timp ce membrii premium/VIP vor primi acces full la rapoarte precum acesta ( plus eventuale trades in care intru in timpul saptamanii si acces la grup de live trading VIP pe wattsapp).


Avem materiale educaționale free pe site, citiți-le & share-uiti ! Sigur cunoașteți pe cineva care poate vrea sa învețe și nu isi permite premium subscription.


Am publicat cursul de trading criptomonede, îl găsiți aici.


Facebook Twitter Instagram


Daca va ajuta informatiile cuprinse in aceste rapoarte si vreti sa ma ajutati sa cresc comunitatea cu alti membri de valoare care ar putea beneficia la randul lor de munca depusa aici, dati un share sau o recomandare.Va multumesc pentru incredere dragilor, spor la tranzactii !


Autor : opiniile prezentate in prezentul raport sunt numai ale mele si nu constituie consultanta financiara. Tranzactiile cu criptomonede prezinta risc major. Este foarte probabil si mai mult decat posibil sa iti pierzi toti banii in cadrul tranzactiilor cu criptomonede.


228 views0 comments