Crypto Rob's market report 14 Septembrie 2021 (RO)


1. Analiza Bitcoin - poziții de trade pentru săptămâna 14 - 20 Septembrie 2021

2. Analiza altcoins : ETH, EGLD, LINK, BNB - poziții de trade săptămâna 14 - 20 Septembrie 2021

3. BTCDOM indexMai jos gasiti raportul VIP de saptamana aceasta. Conține informații ce sunt transmise săptămânal exclusiv membrilor ce dețin abonament VIP sau pachet privat de consultanta.
Informatiile cuprinse in prezentul raport sunt transmise in scop educational. Ele NU reprezinta in niciun caz sau sub orice forma o obligatie de a investi. Realizarea de tranzactii in piata criptomonedelor este o activitate ce presupune riscuri majore si daca nu actionati mai ales in baza propriei voastre analize este foarte probabil si mai mult decat posibil ca veti pierde banii investiti.


Total market cap este la 2.164 tril $ în 14 Septembrie 2021.


Va salut prieteni, am sa încep raportul de azi prin a va mulțumi ca sunteți alături de mine și acordați încredere analizelor pe care le aduc în fata voastră. Aceasta încredere mă ajuta sa rămân cât de cât rațional intr-o piața deseori ... irațională. Contați enorm pentru mine.


Year in review :


Acum 1 an, în Septembrie 2020, la rugămintea câtorva amici, am pus fiecare câte 100 lei (inclusiv eu) și am cumpărat domeniul cryptorobeducates.net în ideea de a face o analiza săptămânală care sa ajungă intr-o forma cât mai concretă și la obiect la fiecare dintre noi. Faptul ca fac chestia asta săptămânal mă ajuta enorm sa mă organizez și sa știu (aproape) tot timpul în ce moment al pieței ne aflam. Pornisem de la o idee mai degrabă educațională prin care am încercat să-mi ajut prietenii, adevarul e ca mă ajuta și pe mine cel puțin în egala măsură, dacă nu mai mult. Micul meu proiect a evoluat intr-o bestie, avem peste 300 de subscriberi, o parte investitori, o parte traderi activi.


Am conceput și publicat 2 cursuri de training în crypto trading, singurele ce tratează Elliott waves theory și congruența acestei teorii cu șirul Fibbonacci. Sunt în continuare singurele cursuri de acest gen scrise în limba română dedicate exclusiv pieței crypto.


Am înființat 2 canale de comunicare directa ( VIP și 1k challenge ) în care share-uim live informații despre piața crypto, trades și pozițiile fiecăruia. Sunteți o comunitate superba.


Alături de membrii ce au achiziționat pachetul de consultanta am inițiat challenge-ul 1k to 1 mil, care, după mici sughițuri în primele 2 luni, funcționează minunat ( și profitabil ) la acest moment.


Desi pare integral munca mea, nu aș fi putut niciodată sa o fac fără suportul și susținerea voastră.


Va multumesc !

Rob

Back to crypto :


1. Analiza Bitcoin


BTC 4 h chart :


Spuneam saptamana trecuta ca " scăderea pana în zona 28k a reprezentat wave A în integralitatea sa și acum suntem în wave B. Target minim pe short cred ca e în zona 42.000$, deocamdată."


Intre timp am atins acest target, chiar la secunda aș putea spune. Din păcate pentru mine s-a întâmplat mult mai rapid decât mă așteptam și nu am profitat mai deloc de aceasta corecție.


La acest moment nu putem sti cu siguranță dacă ne aflam în wave B subwave B sau am început wave-ul C. Considerând în schimb mișcările extrem de bullish survenite în urma corecției de la 42.131$ putem sa ne pregătim pentru fiecare dintre cele 2 scenarii.


Detalii suplimentare despre cum se aplica indicatorii tehnici, Fibbonacci, Elliott waves si cum te pot ajuta sa determini corect miscarile de "reversal" din piata crypto găsiți în cursurile dedicate aici :

https://www.cryptorobeducates.net/shopPozitii de trade la 4 h :


Entry potential long : in zona 47 k cu target la 54.000 $


Entry potential short : in zona 43.800 $ cu target imediat in zona 38.000$


Rabdare & nu intrati in trades neconfirmate.


Tranzactionez pe Binance.
2.1. Analiza Ethereum


ETH a atins nivelul indicat în raportul de săptămână trecută, 2.939 $. A urmat un bounce fabulos pana în zona 3.600$ și o perioada de consolidare destul de lunga în zona 3.200-3.400$.


ETH 4 h chart :Poziții de trade :


Bull : long peste 3.380 $ dacă avem un re test serios în aceasta zona cu target la 3.600, dacă avem și volumul care sa susțină aceasta mișcare.

Bear : short sub 3.200 $ cu prim target la 2.939 $.


Tranzactionez ETHEREUM pe Binance.

2.2. Analiza EGLD


EGLD se tranzacționează în zona 273$ depășind cu mult nivelul maxim estimat de mine în raportul de săptămână trecută la 205$. În continuare pare ca este pe drumul cel bun de a deveni una dintre structurile de baza ale tehnologiei blockchain la nivel mondial.

EGLD

Poziții de trade :


Bull: long peste300$ cu prim target in zona 330 $

Bear : short sub 250$ cu target la 198$


2.3. BNB


Pe BNB il aștept de mai mult de 2 săptămâni sa facă o mișcare serioasă. Dintre toate proiectele "mari" este singurul care nu a făcut încă o încercare finala de depășire a ATH ului din lunile trecute. Pare ca e pe drumul cel bun în săptămânile următoare.


LONG : peste 420$ ( închidere susținută la minim 4 h ) cu prim target în zona 510$.

SHORT : sub 383$ ( închidere susținută la minim 4 h ) cu prim target în zona 330$.


2.4 LINK


Pare ca iese imediat dintr-o perioada de acumulare și ne putem aștepta sa reviziteze ATH ul în perioada următoare. Este unul dintre proiectele de baza de tip utility token și generează extrem de mare interes pentru investitori.
Long : după eventualul re-test la 30$ cu target în zona 45-50$

Short : sub 25$ cu target in zona 17$.


Răbdarea reprezintă un trade în sine.
3. BTCDOM indexÎn condițiile în care dominanta BTC era aproape la un alltime low am căutat și identificat cu succes o posibilitate de trade pentru momentul în care piața se va corecta și profiturile realizate pe altcoins se vor transfera către BTC.


Targets Raman aceleași de săptămână trecută : 990$ și 1017$ mai sus.


-------------------------------------------


Membrii care au achizitionat "free membership" vor continua sa acceseze detaliile general educationale si lectiile care sunt publicate pe blog in timp ce membrii premium/VIP vor primi acces full la rapoarte precum acesta ( plus eventuale trades in care intru in timpul saptamanii si acces la grup de live trading VIP pe wattsapp).


Avem materiale educaționale free pe site, citiți-le & share-uiti ! Sigur cunoașteți pe cineva care poate vrea sa învețe și nu isi permite premium subscription.


Am publicat cursul de trading criptomonede, îl găsiți aici.


Facebook Twitter Instagram


Daca va ajuta informatiile cuprinse in aceste rapoarte si vreti sa ma ajutati sa cresc comunitatea cu alti membri de valoare care ar putea beneficia la randul lor de munca depusa aici, dati un share sau o recomandare.Va multumesc pentru incredere dragilor, spor la tranzactii !


Autor : opiniile prezentate in prezentul raport sunt numai ale mele si nu constituie consultanta financiara. Tranzactiile cu criptomonede prezinta risc major. Este foarte probabil si mai mult decat posibil sa iti pierzi toti banii in cadrul tranzactiilor cu criptomonede.


320 views0 comments