Evolutia Bitcoin in Ianuarie 2021 (RO)

Bitcoin a realizat o miscare de "corectie" in valoare de minus 12.000$.


In weekend-ul precedent am reusit sa asistam la o corectie destul de serioasa a regelui criptomonedelor, corectie despre care am vorbit si in articolele precedente, aici. De la varful de 42.000$ atins cu cateva zile inainte am sarit catre nivelul de 32.000$ . In acelasi timp piata crypto a scazut cu aproximativ 200 mld $.


In conditiile in care corectia va continua si nivelul de 32.000$ va fi depasit, suporturile urmatoare le gasim in jurul zonelor de pret 27.300$ si 22.200$. Momentan vedem o revenire la nivelul de 36.000$.


In ceea ce priveste scenariul bullish, in conditiile in care vom vedea o depasire a nivelului de 40.000$ putem concluziona ca scaderea a luat sfarsit si ne putem indrepta atentia catre nivelul de 45.000$. Acest scenariu este improbabil, cred ca prezenta corectie ar trebui sa viziteze nivelele indicate mai sus in scenariul bearish.


Miscarile potentiale bazate pe corectia ABC Elliot waves le gasiti aici :
In ciclul precedent de crestere din 2017 altcoins au urmat miscarile bitcoin. Cred ca si in cazul de fata avem doua potentiale scenarii : daca bitcoin isi urmeaza traseul in jos, in urma atingerii fiecarui nivel de suport putem aprecia ca altcoins vor sustine cresteri datorita "mutarii" fondurilor din BTC, iar daca BTC isi urmeaza traseul in sus, in mod automat va atarge dupa sine o evolutie pozitiva a pretului altcoins.


Altcoins ce pot performa bine in viitorul apropiat : ankr, bzrx, vet, zil, crv, knc, omg, rsr, sushi, uni, dot, atom, xtz, band, link, egld.Va rog sa considerati aceste informatii ca fiind transmise in scop educational. Ele NU reprezinta in niciun caz sau sub orice forma o obligatie de a investi. Realizarea de tranzactii in piata criptomonedelor este o activitate ce presupune riscuri majore si daca nu actionati mai ales in baza propriei voastre analize este foarte probabil si mai mult decat posibil ca veti pierde banii investiti.


202 views0 comments