Free edition - VIP report 08 Februrie 2021 (RO)

Raport no 16


1. Analiza Bitcoin & Ethereum

2. Altcoins - analiza 5 criptomonede selectate ( 3 risc mediu & 2 risc major )

3. Criptomonede recente si viitoare cu potential

4. Pozitii de trade.


Va salut prieteni, mai jos gasiti raportul VIP de saptamana aceasta. Contine informatii ce vor fi transmise exclusiv membrilor ce detin abonament VIP sau pachet privat de consultanta.


Va rog sa considerati aceste informatii ca fiind transmise in scop educational. Ele NU reprezinta in niciun caz sau sub orice forma o obligatie de a investi. Realizarea de tranzactii in piata criptomonedelor este o activitate ce presupune riscuri majore si daca nu actionati mai ales in baza propriei voastre analize este foarte probabil si mai mult decat posibil ca veti pierde banii investiti.


Total market cap este la 1.217.621.517.755 bil $ pe 08 Februarie 2021.

 1. Analiza Bitcoin


BTC se tranzactioneaza in jurul valorii de 39.174 $ ( Binance ). Dominanta la nivel de market cap a Bitcoin s-a redus la 59,91 %. In aceste conditii altcoins au stralucit masiv asa cum estimasem ca se va intampla in raportul din 12 ianuarie (aici).


Va spunem atunci ca Altcoins ce pot performa bine in viitorul apropiat ar fi : ankr, bzrx, vet, zil, crv, knc, omg, rsr, sushi, uni, dot, atom, xtz, band, link, egld. Dintre ele egld pare a fi best permformer, urmat indeaproape de uni, sushi, atom. Pare ca atata timp cat Bitcoin nu se corecteaza masiv, urmatoarele pe lista ar fi zil, crv, knc, bzrx. DYOR


Asadar, in opinia mea, ideile principale de saptamana trecuta se mentin si sunt :

Bitcoin se afla intr-o corectie de tip ABC (confirmata pe weekly )


 • Primul nivel de rezistenta : zona 41.000 $ - a fost o incercare de spargere a rezistentei care s-a lovit de un refuz puternic in zona 40.900 $. A urmat un sell out puternic care a impins BTC spre nivelul de 37.000$.

 • Primul level de suport : zona 32.000 $ - daca vedem o vanzare sustinuta urmatorul nivel de suport este 27.600$.In conditiile in care vom vedea o "spargere" a nivelului maxim precedent de la 42.100$ probabil ne vom indrepta "cu pasi repezi" catre 60.000 $.


Tranzactionez pe Binance.
Analiza Ethereum


ETH, regele altcoins, a avut o evolutie asemanatoare BTC. Momentan se tranzactioneaza in jurul valorii de 1646 $, chart-ul aratand o evolutie over-extended . Conform Elliot waves theory ne aflam in prezenta unor miscari de tip "ending diagonal", situatie ce ar putea sugera ca ne apropiem de finalul trend-ului ascendent. Cu toate acestea in piata gasim estimari extrem de optimiste in ceea ce priveste evolutia ETH in urmatoarele 2-3 saptamani fiind indicata in mod repetat valoarea potentiala de 3.000$ pentru acesta.


Calculul pentru stabilirea acestei valori este data de similitudinile pe care le-ar putea avea in comparatie cu BTC. Dupa breakout BTC si-a dublat pretul, piata se asteapta ca acelasi lucru sa se intample si cu ETH. Un contra-argument puternic ar fi faptul ca la ATH anterior a fost o infuzie puternica in ETH ca urmare a faptului ca acesta era la acel moment singurul blockchain capabil sa ofere dezvoltatorilor de altcoins infrastructura necesara noilor proiecte.


La acest moment sunt variante mult mai ieftine si cred ca acestea se vor aprecia masiv in urmatorii doi trei ani ( ex : DOT, ATOM, XTZ )


Puncte cheie ETH :


Primul prag de rezistenta majora : 2000 $

Primul prag de suport major : 1.150 $

Pret actual 1.645 $.


Tranzactionez ETHEREUM pe Binance.

Va spuneam in raportul de saptamana trecuta ca astept corectia pentru a cumpara. Nu s-a schimbat mare lucru, am tot cumparat in ideea de a acumula cat mai mult la preturi cat mai mici. Cat timp piata creste, ETF-urile urmatoare vor fi tot mai ieftine :


- AAVEDOWN

-SUSHIDOWN

-UNIDOWN

-ETHDOWN

-BTCDOWN


Asa cum va spuneam si mai sus momentan nu arata grozav niciuna dintre ele. Logica a fost aceea de achizitiona pozitii in contratrend inainte de reversal-ul acestuia. Sper ca in termen de 2-3 saptamani miscarile Bitcoin sa imi confirme faptul ca am apreciat corect intervalul de timp necesar pentru corectie. Partea buna este ca detinand acest tip de monede ca pozitii "short" nu exista pericol de lichidare. Partea rea e ca trebuie asteptat momentul oportun pentru a le vinde.


Asa ca, atata timp cat reusim asta, it's all good.


UPDATE : nu este profitabila detinerea acestui tip de monede nici macar pe termen scurt (o saptamana). Decay-ul despre care ne avertiza Binance este in fapt o modificare a valorii leverage inclus care sete clar impotriva traderului.


Nu va recomand sa intrati in pozitii pe acest tip de monede pentru perioade mai mari de 3-4 ore .2. Altcoins


- TEZOS XTZ


 • market cap : 2.550 bil $

 • supply : 757.779.233 $

 • pret : 3.36 $

 • predictie EOY : 20$

 • staking , competitor ethereum

Tezos este o platforma open-source pentru bunuri si smart-contracts sustinuta de o comunitate globala de validatori, cercetatori si inovatori in domeniul blockchain.

Risc mediu

Mai multe info aici : https://tezos.com- COSMOS ATOM

 • market cap : 3,49 BIL $

 • available supply : 238.526.627 $

 • current price : 14,63 $

 • price prediction EOY : 30$

 • staking, competitor ethereum

Cosmos este o retea descentralizata formata din blockchain-uri paralele independente fiecare avand la baza obtinerea consensului validatorilor de retea prin intermediul algoritmilor de gen Tendermint.


Risc mediu


Mai multe info aici : https://cosmos.network/intro- Polkadot - DOT - Polkadot este o retea blockchain asemanatoare ETH cu tehnologie recenta care se concentreaza pe transferul intre blockchain-uri a datelor de orice natura nu numai a tokenurilor de valoare. • total marketcap : 19,5 mld $

 • available supply : 956.850.661 coins

 • total supply : 1.037.799.794 coins

 • pret curent : 20 $

 • estimare pret EOY : 40$

 • interoperability blockchain, ethereum competitor

 • stakingRisk mediu


Mai multe info aici : https://polkadot.network- UNISWAP UNI

 • market cap : 5,70 bil $

 • supply : 298.057.921 coins

 • total supply : 1.000.000.000 coins

 • pret : 19,15 $

 • estimare pret EOY : 15-20$ (deja atins, cred ca este la top momentan)

 • protocol descentralizat pentru furnizarea de lichiditate pentru Ethereum

 • farming, staking

Sistem on-chain descentralizat de smart-contracts construit pe blockchain-ul ethereum.


Risc major


Mai multe info aici : https://uniswap.org

- Sushiswap SUSHI

 • market cap : 1.06 mld $

 • supply : 127.244.433 coins

 • total supply : 182.078.209 coins

 • pret : 13,91 $

 • estimare pret EOY : 11,26 $ (depasit deja, urmeaza sa vedem la ce nivel se va corecta)

 • farming, staking

Sushi Swap este un market maker protocol automat guvernat de votul comunitatii si are mai multe produse care sunt deja "in vigoare".

Risc major


Mai multe info : https://sushiswapclassic.org


3. Proiecte recente sau viitoare cu potential :


- Centaur - mai multe info aici : https://cntr.finance


- Polka starter - mai multe info aici : https://www.polkastarter.com/token


- Persistence - imprumuturi crypto in reteua Cosmos - mai multe info aici : https://twitter.com/PersistenceOne


- Oasis - mai multe info aici : https://medium.com/oasis-protocol-project/final-countdown-to-mainnet-8806185e5f72


Membrii care au achizitionat "free membership" vor continua sa acceseze detaliile general educationale si lectiile care sunt publicate pe blog in timp ce membrii VIP vor primii acces full la rapoarte precum acesta ( plus eventuale trades in care intru in timpul saptamanii si acces la grup VIP pe wattsapp).


Daca va ajuta informatiile cuprinse in aceste rapoarte si vreti sa ma ajutati sa cresc comunitatea cu alti membri de valoare care ar putea beneficia la randul lor de munca depusa aici, dati un share sau o recomandare.


Va multumesc pentru incredere dragilor, spor la tranzactii !


Autor : opiniile prezentate in prezentul raport sunt numai ale mele si nu constituie consultanta financiara. Tranzactiile cu criptomonede prezinta risc major. Este foarte probabil si mai mult decat posibil sa iti pierzi toti banii in cadrul tranzactiilor cu criptomonede.


274 views0 comments