top of page

Rob's Crypto market report 20 Februarie 2023

BTC DXY BTCDOM


RO content, for EN please check WeDontSubscribeToHype.com.


Total crypto market cap se situeaza la 1.2 tril $ în 20 Februarie având o creștere de 100 mld $ în ultima săptămână și un volum total de tranzacții în cuantum de 91 bil $ în ultimele 24h.


  1. Bitcoin

Spuneam în rapoartele anterioare :


"Urmatoarele 2 nivele de rezistenta pe care le regăsim în sus sunt sunt 25.200$ și 26.700$.

In jos avem potential suport în zona 20.800$"


Chart 24 ianuarie :


Între timp am reușit sa atingem primul nivelul propus anterior ca target în Decembrie 2022.

La acest moment situația arata în felul următor :


Chart 20 Februarie :

Data de 23 Martie este calculata ca fiind momentul de prim top al mișcării bullish începute anterior. Zona de la 21.500$ constituie primul nivel de suport solid. In acest sens, dacă observam un close la 4h sub 23.700$ putem calcula faptul ca wave ul 4 corectiv ar putea avansa pana la acest suport ce coincide cu retracement la 0.38 FIB din wave 3.


Chart 4h :La 4h chart-ul arata extrem de optimist cu un bounce perfect din topul anterior, mișcare ce susține structura de bull market menținând HH & HL.


Pe RSI avem o divergenta hidden bull in desfasurare, iar pe MACD suntem deasupra histogramei cu volume de sell în scădere.


2. DXY


Spuneam săptămâna trecută :

"Dolarul și-a continuat scaderea depășind în jos un nou nivel de suport, momentan executând retest-ul necesar tranformarii acestui nivel în zona de rezistenta."


Pare ca evaluarea a fost corecta și în cazul DXY, la acest moment a fost respins din linia de trend depășită și retestata anterior.


Chart actualizat :Următorul suport se afla în zona 98. De reținut ca anterior, când DXY se afla în zona 98, BTC se tranzacționa în zona 60.000$.


Dacă recucerește linia de trend apare posibilitatea unui retrace în zona 106.


3. BTCDOM


Pare ca în sfârșit asistam la un al doilea rejection din. golden pocket la BTCDOM, dacă într-adevăr estimarea este corecta și în acest caz vom asista în următoarele luni la cel mai mare altcoin season din istoria crypto. Alături de analiza tehnica ar trebui sa vedem și cel putin o dublare a total marketcap care sa împingă prețurile mai departe.Bonus : în raportul săptămânal pe care îl scriu pe WeDontSubscribeToHype.com am avut 8 analize : BTC DXY THETA MATIC EGLD FIL ICP OOKI / updated trading positions


Doua din ele au performat excelent având creșteri de 80% și respectiv 60% la doar 2 zile după ce le-am dat :


Happy hunting !


P.S. : fuck DCA, invata analiza tehnica - Curs basic trading----

Disclaimer : opiniile prezentate apartin autorului și nu constituie recomandare de a investi în criptomonede. Tranzacțiile din piața crypto sunt foarte riscante și dacă nu acționezi mai ales în baza propriei analize iti poți pierde toți banii.


550 views0 comments
bottom of page