Rob's crypto market report August 3rd 2022

Editie speciala free în limba română


International subscribers get the full report including altcoins analysis and my personal trading setups & positions by joining wedontsubscribetohype.com


Mai jos gasiti raportul VIP de saptamana aceasta, ediție free. Conține informații ce sunt transmise săptămânal exclusiv membrilor ce dețin abonament SILVER sau pachet privat de consultanta GOLD pe wedontsubscribetohype.com.


Follow us here : Tradingview, Twitter, Facebook, Instagram, TikTok, free app

  1. Bitcoin analysis

  2. DXY dollar index analysis

  3. OOKI coin analysis

  4. THETA coin analysis

  5. MATIC coin analysis

  6. EGLD coin analysis


gif

Total market cap este la 1.129 tril $ în 3 August, având o creștere de aproximativ '70 mld $ fata de săptămână anterioară.


Scurta recapitulare : în 13 noiembrie 2021 ( BTC în zona 65.000$ ) calculasem ca bear market-ul va începe în 15 Noiembrie 2021 cu consecința unei scăderi de preț a BTC pana în zona 16.398$ aproximativ în martie 2022. Am greșit calculele, BTC a scăzut pana în zona 17.200$ în luna iunie. Partea buna e ca am "ratat" doar cu 800$ estimarea și am reușit sa ieșim la top și sa jucam ceva poziții short destul de profitabil. Partea un pic rea e ca nu am avut efectiv răbdare sa intram la bottom-ul estimat și am început DCA-ul pe altcoins încă din zona 33-35.000$ la BTC. Altcoins alese sunt cel prezentate în prezentul raport. Pe MATIC & EGLD suntem în profit, pe THETA & OOKI încă nu.


Sa vedem cum vedem mai departe :


  1. BitcoinChart-ul la 4h pare sa respecte întocmai direcția propusă în analiza din luna Iunie (aici).


Elliot waves : observam acumulare in 5 waves de tip leading diagonal, situatie ce se intalneste exclusiv la inceput de trend bullish, fiind exact opusul topului de tip ending diagonal.


Fibonacci ne indica zona 29.600$-33.000$ ca fiind următorul nivel de atins înainte de o absolut necesară corecție de acumulare. Nivelul coincide și cu analiza anterioară în care observam un canal descendent cu mediana în jurul aceleiași zone 29k. "Probabil" vom atinge acest nivel săptămâna aceasta. Cred ca mișcarea va fi foarte violenta și precedata de un val de știri bearish asociate cu un posibil fakedown. Așa cum va spuneam mai sus, avem poziții atât spot cât și coin-m deschise long (cu stop lose-uri adecvate) și urmam planul întocmit acum mai mult de 6 luni, plan ce pare a se desfășura conform așteptărilor.


RSI-ul este pe cale de a depăși zona de 50 de puncte = bullish. Avem și o potențială divergenta bull + bounce de pe mediana canalului la 4h.


MACD ul se afla în partea superioara a histogramei ce indica și epuizarea vânzării. Un cross al mediilor de preț ar întări și mai tare scenariul bull.


Bull : close la 4h peste 24.300$ target-eaza zona 29-33.000$

Bear : close la 4h sub 22.500$ target-eaza partea de jos a canalului în zona 19.300$.

2. DXY
Pare ca la DXY cel mai important nivel de care ne lovim este cel de la 105. Un nou bounce de pe acest nivel arunca BTC cel putin în zona 13.000$. Considerând ca nu se potrivește deloc cu chart-ul BTC cred ca este posibil sa vedem un breakdown pana în zona 101-102 puncte, situatie ce ar corobora o mișcare pozitivă de preț a BTC pana în zona 29-33k.


Fundamental acest scenariu este unul mult mai plauzibil considerând situatia mondiala precum și tensiunile în creștere dintre USA și China. Vedem, lucrurile se vor desfășura în următoarele zile.gif

3. OOKI
OOKI este in continuare una dintre monedele high risk/high reward alese de noi pentru următoarea mișcare bullish. Echipa buna, site funcțional, staking activ deja pe mai multe platforme inclusiv direct pe Binance, NFT marketplace etc.


Observam o dubla atingere pe MA 200 la 4h urmată de un breakout și rejection în zona 0.012$ (chiar zona noastră medie de entry ). In mod clar va retesta acest nivel și cred ca orice buy sub acest nivel se va dovedi unul profitabil pe termen lung.


Bull : 4h close peste 0,009$

Bear: 4h close sub 0,006$
4. THETA


Este de departe cea mai mare poziție spot + coin-m pe care o dețin. Mă astept sa facem o vizita în zona 4.5$ foarte curând atât timp cât BTC nu strica "joaca". THETA are ca target aducerea de conținut video pe blockchain (YouTube gen) și lucrează la treaba asta de vreo 4 ani deja fiind la a 4 a ediție de mainnet. Observam pe chart ca este pe cale de a ieși dintr-o lunga perioada de acumulare, targets la 4h marcate cu linie albastra.
Bull: 4h close peste 1.48$

Bear: 4h close sub 1.35$
5. MATIC


Este a doua cea mai mare poziție deținută de noi. Tocmai a încheiat parteneriate cu Coca Cola și Disney pentru piața de NFT-uri a acestora. Dacă într-adevăr se confirma și realizează aceste mișcări cred ca ne putem aștepta ușor sa vedem un 20x în următoarea perioada.
Bull : 4h close peste 1.05$

Bear : 4h close sub 0,87$
6. EGLD


Campionul romanilor este foarte aproape de breakout. Dacă se va repeta istoria anilor trecuți ar trebui sa reviziteze cel putin zona 248$.
Bull: 4h close peste 63$ - targets on chart

Bear : 4h close sub 49$


-----------------------

Informatiile cuprinse in prezentul raport sunt transmise in scop educational. Ele NU reprezinta in niciun caz sau sub orice forma o obligație sau sfat de a investi. Realizarea de tranzactii in piata criptomonedelor este o activitate ce presupune riscuri majore si daca nu actionati mai ales in baza propriei voastre analize este foarte posibil si mai mult decat probabil ca veti pierde banii investiti.


consultanta & training : wedontsubscribetohype.com


Happy hunting !
Va multumesc pentru incredere dragilor, spor la tranzactii !335 views0 comments