Rob's cryptomarket report 16 Noiembrie 2021 (RO)


1. Analiza Bitcoin - poziții de trade pentru săptămâna 16 - 22 Noiembrie 2021

2. Analiza ETH - poziții de trade

3. Analiza EGLD - poziții de trade

4. Analiza RUNE - poziții de trade


Mai jos gasiti raportul VIP de saptamana aceasta. Conține informații ce sunt transmise săptămânal exclusiv membrilor ce dețin abonament VIP sau pachet privat de consultanta.
Informatiile cuprinse in prezentul raport sunt transmise in scop educational. Ele NU reprezinta in niciun caz sau sub orice forma o obligatie de a investi. Realizarea de tranzactii in piata criptomonedelor este o activitate ce presupune riscuri majore si daca nu actionati mai ales in baza propriei voastre analize este foarte probabil si mai mult decat posibil ca veti pierde banii investiti.


Total market cap este la 2.782 tril $ în 16 Noiembrie 2021 după ce anterior am asistat la depășirea cu succes a nivelului de 3 tril $. Moment istoric, mă bucur ca am participat împreună la desfășurarea lui.


Așa cum estimasem anterior se pare ca săptămână aceasta este, cel puțin în prima parte a selleri-lor. BTC a avut o evoluție pozitivă la începutul săptămânii ( fix ora 2 AM luni - weekly close ) moment la care s-a a apreciat ( nejustificat aș spune ) pana la nivelul de 66.000 $. În cursul zilei a revenit la punctul de plecare, momentan fiind sub acest punct, în zona 60.600$.


În ceea ce privește analiza bazată pe Elliott waves presupun ca am intrat în wave 1 din C. Dacă acest calcul este corect vom avea șansă sa cumpărăm BTC din nou sub 30.000$.


Considerând momentul "delicat" în care ne aflam va propun o analiza în direcția "short" în care sa încercăm identificarea următoarelor nivele de suport ( și bounce ).


Sa vedem :


1. Analiza Bitcoin


BTC 4h chart :Identificam folosind fibbonacci retracement un suport extrem de serios în zona 51.500$. Înainte de acesta, nivelul 0.618 ne va oferi prima posibilitate de scalp long, eventual pe hedge pentru a nu interveni asupra poziției principale de short.


Detalii suplimentare despre cum se aplica indicatorii tehnici, Fibbonacci, Elliott waves si cum te pot ajuta sa determini corect miscarile de "reversal" din piata crypto găsiți în cursurile dedicate aici :

https://www.cryptorobeducates.net/shop


Pozitii de trade :


Entry potential short : in zona 63.000 $ cu target imediat in zona 60.500 $. Ma steps la un bounce din aceasta zona care sa retesteze 62.500$ pentru a transforma în rezistenta acest suport anterior. Dacă îl va depăși susținut ( 4h ) putem considera scenariul bear invalidat.


Rabdare & nu intrati in trades neconfirmate.


Tranzactionez pe Binance.

2.1. Analiza Ethereum


ETH urmează uzual același drum ca și BTC. Considerând ca este probabil cel mai folosit blockchain la nivel mondial la ora actuala ne putem aștepta sa sufere o depreciere mai mică decât BTC.


ETH 4 h chart :
Bull : long peste 4.650 $ dacă avem un re test serios în aceasta zona cu target la 5.000$ (prag psihologic )

Bear : short sub 4.400 $ cu prim target la 4.200$, 3.970 $, apoi 3.400$ si final 2640$.


Tranzactionez ETHEREUM pe Binance.

2.2. Analiza EGLD


EGLD se tranzacționează în zona 309$ indicând un suport puternic oferit de investitorii care nu par sa se grăbească sa vândă. Cât timp rămâne blocat în staking & liquidity pools ne putem aștepta ca orice vânzare serioasă sa fie urmată de o recuperare rapida a prețului.


EGLD 4h chart :Poziții de trade ( aceleași de săptămână trecută, prețul a fost în range ) :


Bull: long peste 315$ cu targets in zona 330$ și apoi 377$

Bear : short sub 280 $ cu target la 260 $, 205 $, 158$


2.3. RUNE


Rune a intrat de aproximativ 2 săptămâni intr-o faza corectiva după ce a atins targetul propus în zona 16$. Pare ca suntem relativ aproape de finalul acestei corecții, chart-ul îmi sugerează ca am putea găsi suport puternic în zona 9$.


Rune 4h chart

Pozitii de trade :


LONG : peste 12.70 $ ( închidere susținută la minim 4 h ) cu prim target în zona 18.30$, apoi 21 $

SHORT : după retestul la 12 dacă observam rejection susținut în aceasta zona.Răbdarea reprezintă un trade în sine.

-------------------------------------------


Membrii care au achizitionat "free membership" vor continua sa acceseze detaliile general educationale si lectiile care sunt publicate pe blog in timp ce membrii premium/VIP vor primi acces full la rapoarte precum acesta ( plus eventuale trades in care intru in timpul saptamanii si acces la grup de live trading VIP pe wattsapp).


Avem materiale educaționale free pe site, citiți-le & share-uiti ! Sigur cunoașteți pe cineva care poate vrea sa învețe și nu isi permite premium subscription.


Am publicat cursul de trading criptomonede, îl găsiți aici.


Facebook Twitter Instagram


Daca va ajuta informatiile cuprinse in aceste rapoarte si vreti sa ma ajutati sa cresc comunitatea cu alti membri de valoare care ar putea beneficia la randul lor de munca depusa aici, dati un share sau o recomandare.Va multumesc pentru incredere dragilor, spor la tranzactii !


Autor : opiniile prezentate in prezentul raport sunt numai ale mele si nu constituie consultanta financiara. Tranzactiile cu criptomonede prezinta risc major. Este foarte probabil si mai mult decat posibil sa iti pierzi toti banii in cadrul tranzactiilor cu criptomonede.


251 views0 comments

Recent Posts

See All