Rob's cryptomarket report 22 Noiembrie 2021 (RO)


1. Analiza Bitcoin - poziții de trade pentru săptămâna 22 - 29 Noiembrie 2021

2. Analiza ETH - poziții de trade

3. Analiza EGLD - poziții de trade

4. Analiza RUNE - poziții de trade

5. Analiza THETA - poziții de trade


Mai jos gasiti raportul VIP de saptamana aceasta. Conține informații ce sunt transmise săptămânal exclusiv membrilor ce dețin abonament VIP sau pachet privat de consultanta.
Informatiile cuprinse in prezentul raport sunt transmise in scop educational. Ele NU reprezinta in niciun caz sau sub orice forma o obligatie de a investi. Realizarea de tranzactii in piata criptomonedelor este o activitate ce presupune riscuri majore si daca nu actionati mai ales in baza propriei voastre analize este foarte probabil si mai mult decat posibil ca veti pierde banii investiti.


Total market cap este la 2.660 tril $ în 22 Noiembrie 2021 în scădere cu aproximativ 100 mld fata de săptămână trecută.


Așa cum estimasem anterior se pare ca avem confirmarea analizei bazată pe Elliott waves ca am intrat în wave 1 din C. Începutul acestei săptămâni ne indica o continuare a scăderii BTC și a monedelor principale din top 10. Surprinzătoare au fost price action-urile monedelor de gaming : SAND, TLM, BLZ, GALA, toate au avut avut aprecieri senzaționale.


Totodata merita menționat și preferatul romanilor EGLD, care a făcut aproape 90% în ultima săptămână.


Sa vedem ce urmează :


1. Analiza Bitcoin


BTC weekly chart :Identificam folosind fibbonacci retracement un suport extrem de serios în zona 51.500$.

Wave 1 EW pare a se constitui din cel putin 2 weekly candles. In zona 51.000$ este o prima intrare potențială de long, desi sunt convins ca pretul va merge și mult mai jos pentru a lichida eventualele poziții long deschise la acest nivel înainte a se întoarce către zona 60.000$.


Ideea de trade de acum 2 săptămâni este valida și în dezvoltare.


Detalii suplimentare despre cum se aplica indicatorii tehnici, Fibbonacci, Elliott waves si cum te pot ajuta sa determini corect miscarile de "reversal" din piata crypto găsiți în cursurile dedicate aici :

https://www.cryptorobeducates.net/shop


Pozitii de trade :


Long : peste 57.200$ cu target la 59.000$

Short : sub 55.000$ cu target in zona 51.000$.


Rabdare & nu intrati in trades neconfirmate.


Tranzactionez pe Binance.

2.1. Analiza Ethereum


ETH urmează uzual același drum ca și BTC. Considerând ca este probabil cel mai folosit blockchain la nivel mondial la ora actuala ne putem aștepta sa sufere o depreciere mai mică decât BTC.


ETH 4 h chart :
Bull : long peste 4.200 $ dacă avem un re test serios în aceasta zona cu target la 4380$

Bear : short sub 4.000 $ cu prim target la 3760$


Tranzactionez ETHEREUM pe Binance.

2.2. Analiza EGLD


Spuneam săptămână trecută : "EGLD se tranzacționează în zona 309$ indicând un suport puternic oferit de investitorii care nu par sa se grăbească sa vândă. Cât timp rămâne blocat în staking & liquidity pools ne putem aștepta ca orice vânzare serioasă sa fie urmată de o recuperare rapida a prețului".


Asta s-a și întâmplat, prețul actual se situează în zona 532$, având o apreciere de aproximativ 80% fata de săptămână trecută.


EGLD daily chart :Poziții de trade ( aceleași de săptămână trecută, prețul a fost în range ) :


Bull: long nu pare a fi o intrare buna la acest moment, considerând evoluția fabuloasa a prețului din ultimele zile

Bear : short 530$ ( închidere sustinuta la 4h ) cu target in zona 400$ și stop loss in zona 550$.


2.3. RUNE


Spuneam săptămână trecută :


"Rune a intrat de aproximativ 2 săptămâni intr-o faza corectiva după ce a atins targetul propus în zona 16$. Pare ca suntem relativ aproape de finalul acestei corecții, chart-ul îmi sugerează ca am putea găsi suport puternic în zona 9$".


A fost atins target-ul de la 9$. Trade valid.


Rune 4h chart

Pozitii de trade :


LONG : peste 11.5 $ ( închidere susținută la minim 4 h ) cu prim target în zona 14$

SHORT : după retestul la 10$ dacă observam ca nu rezista acest suport.Răbdarea reprezintă un trade în sine.2.4 THETA
LONG : peste 7$ cu target la 11.3$

SHORT : sub 6$ cu target la 3.50$

-------------------------------------------


Membrii care au achizitionat "free membership" vor continua sa acceseze detaliile general educationale si lectiile care sunt publicate pe blog in timp ce membrii premium/VIP vor primi acces full la rapoarte precum acesta ( plus eventuale trades in care intru in timpul saptamanii si acces la grup de live trading VIP pe wattsapp).


Avem materiale educaționale free pe site, citiți-le & share-uiti ! Sigur cunoașteți pe cineva care poate vrea sa învețe și nu isi permite premium subscription.


Am publicat cursul de trading criptomonede, îl găsiți aici.


Facebook Twitter Instagram


Daca va ajuta informatiile cuprinse in aceste rapoarte si vreti sa ma ajutati sa cresc comunitatea cu alti membri de valoare care ar putea beneficia la randul lor de munca depusa aici, dati un share sau o recomandare.Va multumesc pentru incredere dragilor, spor la tranzactii !


Autor : opiniile prezentate in prezentul raport sunt numai ale mele si nu constituie consultanta financiara. Tranzactiile cu criptomonede prezinta risc major. Este foarte probabil si mai mult decat posibil sa iti pierzi toti banii in cadrul tranzactiilor cu criptomonede.


315 views0 comments

Recent Posts

See All