Rob's cryptomarket report 30 Noiembrie 2021 (RO)


1. Analiza Bitcoin - poziții de trade pentru săptămâna 30 noiembrie - 06 Decembrie 2021

2. Analiza ETH - poziții de trade

3. Analiza EGLD - poziții de trade

4. Analiza RUNE - poziții de trade

5. Analiza THETA - poziții de trade


Mai jos gasiti raportul VIP de saptamana aceasta. Conține informații ce sunt transmise săptămânal exclusiv membrilor ce dețin abonament VIP sau pachet privat de consultanta.
Informatiile cuprinse in prezentul raport sunt transmise in scop educational. Ele NU reprezinta in niciun caz sau sub orice forma o obligatie de a investi. Realizarea de tranzactii in piata criptomonedelor este o activitate ce presupune riscuri majore si daca nu actionati mai ales in baza propriei voastre analize este foarte probabil si mai mult decat posibil ca veti pierde banii investiti.


Total market cap este la 2.815 tril $ în 30 Noiembrie 2021 în creștere cu aproximativ 200 mld fata de săptămână trecută.


Se pare ca analiza noastră anterioară s-a confirmat. Am avut un wave 1 la BTC pe weekly care pare ca a fost format din 2 săptămâni roșii. Fie săptămână aceasta, fie următoarea vom vedea și un bounce back peste zona 60.000$ - probabil la target-ul estimat anterior de la 63.000$. Va trebui sa avem răbdare în urmărirea acestui target și sa încercăm sa ne menținem în direcția oferită de analiza bazată pe Elliot waves, analiza ce s-a confirmat încă o data într-un mod extrem de profitabil.


Gaming coins au evoluat pozitiv chiar și în afara mișcării bearish a BTC, va trebui sa le urmărim cu mai multa atenție în viitor. În special SAND, GALA, TLM, ATA, AXS.


Sa vedem ce urmează :


1. Analiza Bitcoin


BTC 4h chart :


Ideea de trade de acum 2 săptămâni este valida și în dezvoltare.


Detalii suplimentare despre cum se aplica indicatorii tehnici, Fibbonacci, Elliott waves si cum te pot ajuta sa determini corect miscarile de "reversal" din piata crypto găsiți în cursurile dedicate aici :

https://www.cryptorobeducates.net/shop


Pozitii de trade :


Long : peste 57.200$ cu target la 60.500$ urmat de 63.000$

Short : sub 55.000$ cu target in zona 51.000$.


Rabdare & nu intrati in trades neconfirmate.


Tranzactionez pe Binance.

2.1. Analiza Ethereum


ETH urmează uzual același drum ca și BTC. Pare ca a vut o revenire chiar mai puternica decât BTC și ne aflam foarte aproape la acest moment de ATH ul anterior.


ETH 1 day chart :


Target-ul long de la 4380$ propus saptamana trecuta a fost atins și depășit. Trade valid.Bull : long peste 4.800 $ dacă avem un re test serios în aceasta zona cu target la 5.500$ apoi 6.000$

Bear : short daca observam un rejection susținut sub 4600$ cun target la 3.900$.


Tranzactionez ETHEREUM pe Binance.

2.2. Analiza EGLD


Spuneam săptămână trecută ca : "long nu pare a fi o intrare buna la acest moment, considerând evoluția fabuloasa a prețului din ultimele zile". Estimasem o revenire a prețului EGLD în zona de 400$. Target atins, trade valid.


EGLD last week's chart :Poziții de trade : ma astept sa continue deprecierea prețului, voi reveni cu detalii pe canalul de live trades pentru eventuale poziții de trade


2.3. RUNE


Rune e aproximativ în aceeași zona ca și săptămână trecută.


Rune 1 day chartPozitii de trade ( aceeași idee ca săptămână trecută ):


LONG : peste 11.5 $ ( închidere susținută la minim 4 h ) cu prim target în zona 14$

SHORT : după retestul la 10$ dacă observam ca nu rezista acest suport.Răbdarea reprezintă un trade în sine.2.4 THETA


Ma astept ca THETA sa explodeze în următoarele 3-4 luni foarte puternic. Se acumulează deja de aproximativ 4-6 luni și este favorit pentru transmiterea de conținut video în Metaverse.


THETA 1 day chart :


LONG : peste 7$ cu target la 11.3$

SHORT : sub 6$ cu target la 3.50$

-------------------------------------------


Membrii care au achizitionat "free membership" vor continua sa acceseze detaliile general educationale si lectiile care sunt publicate pe blog in timp ce membrii premium/VIP vor primi acces full la rapoarte precum acesta ( plus eventuale trades in care intru in timpul saptamanii si acces la grup de live trading VIP pe wattsapp).


Avem materiale educaționale free pe site, citiți-le & share-uiti ! Sigur cunoașteți pe cineva care poate vrea sa învețe și nu isi permite premium subscription.


Am publicat cursul de trading criptomonede, îl găsiți aici.


Facebook Twitter Instagram


Daca va ajuta informatiile cuprinse in aceste rapoarte si vreti sa ma ajutati sa cresc comunitatea cu alti membri de valoare care ar putea beneficia la randul lor de munca depusa aici, dati un share sau o recomandare.Va multumesc pentru incredere dragilor, spor la tranzactii !


Autor : opiniile prezentate in prezentul raport sunt numai ale mele si nu constituie consultanta financiara. Tranzactiile cu criptomonede prezinta risc major. Este foarte probabil si mai mult decat posibil sa iti pierzi toti banii in cadrul tranzactiilor cu criptomonede.


244 views0 comments

Recent Posts

See All