Scenarii potentiale actualizate Bitcoin din 24 Iunie 2021

Updated: Jun 27, 2021

Crypto Rob's vision


Va salut prieteni.


Așa cum ati putut observa, mișcările BITCOIN din ultimele 3 zile au fost fix cele "prevăzute" în raportul de luni : a scăzut în zona 28.000$, a făcut bounce înapoi în zona 35.000$, apoi a urmat o ușoară scădere pana în zona 32.000$. Desi pana la acest moment a făcut exact ce "trebuia" și probabil isi va urma cursul indicat anterior vreau sa aveți în vedere și următorul scenariu, considerând în principal abundenta de "bad news" cu care a fost invadata piața în ultimele zile :


BITCOIN 4h chartPe weekly timeframe suntem într-adevăr în wave 5 din A, incomplet la acest moment, decizia finala urmând sa fie aflata numai în urma închiderii săptămânale de duminica. Considerând ca la nivel weekly încă nu am ajuns în oversold, cred ca încă mai avem potențial de scădere.


În acest sens, folosind un timeframe de 4h avem următoarele scenarii :


  1. BTC iei continua traseul indicat în raportul anterior, situație în care confirmarea o vom avea temporar în urma unei închideri pe daily peste 35.200$.

  2. BTC n u a terminat wave 5 din A inca si exista posibilitatea sa termine fie în zona 24.000$, fie sa facă un re-test în zona de break a ATH anterior, la 19.800$ ( poate chiar și un wick în zona 16.400 $ )

RSI - ul ne arata o serie de bullish divs care se aduna și la un moment ulterior vor provoca o explozie a prețului.

Volumul a crescut în ultimele zile ( bullish )

MACD este în partea inferioară a mediilor de mișcare și ne indica la acest moment cumpărare ( bullish ).

Ichimoku : suntem în partea inferioară a Cloud-ului, normal este sa ne îndreptăm cu mediile de mișcare a prețului către partea superioara ( bullish ).


În concluzie, lucrurile încep sa arate bullish. Bear market-ul este departe de a fi încheiat, dar cred ca ne îndreptăm cu pași repezi către wave B ( bullish ), situație în care, la finalul acestuia vom vedea cel putin o creștere peste nivelul de 50.000$. Altcoins vor reveni și ele, bet-ul meu major este pe ATOM, BNB, SUSHI, UNI, LINK.


Voi face updates precum acesta în cadrul săptămânii dacă se schimba radical calculele.


Spor la trades !

Avem materiale educaționale free pe site, citiți-le & share-uiti ! Sigur cunoașteți pe cineva care poate vrea sa învețe și nu isi permite premium subscription.

Am publicat cursul de trading criptomonede, îl găsiți aici.

Facebook Twitter Instagram


Daca va ajuta informatiile cuprinse in aceste rapoarte si vreti sa ma ajutati sa cresc comunitatea cu alti membri de valoare care ar putea beneficia la randul lor de munca depusa aici, dati un share sau o recomandare.


Va multumesc pentru incredere dragilor, spor la tranzactii !Autor : opiniile prezentate in prezentul raport sunt numai ale mele si nu constituie consultanta financiara. Tranzactiile cu criptomonede prezinta risc major. Este foarte probabil si mai mult decat posibil sa iti pierzi toti banii in cadrul tranzactiilor cu criptomonede.

288 views0 comments