Scenariu evoluție Bitcoin 22 Aprilie 2021 (RO)

Updated: Apr 23, 2021

Pozitii de trade / free edition


BTC pare ca a trecut de linia de trend ascendenta, fiind în acest moment finalizate pe timeframe de 1 zi toate cele 9 waves Elliott (overextended).


In prezent se desfășoară wave-ul A din corecția de tip ABC urmând ca după finalizarea acestuia sa asistam la wave-ul B în contratrend. Trend-ul actual fiind în jos, wave B ar trebui sa evolueze în sus intr-o structura de 3 sub-waves cu target în zona 59.000$.


După finalizarea wave B, teoretic urmează wave 5 compus din 5 sub-waves cu target în zona 42.000$.
Dacă ne îndreptăm atenția către timeframe-ul săptămânal, observam o confirmare a timeframe-ului zilnic explicat mai sus, în sensul ca la acest moment suntem în construcția sub wave 2 din wave A corectiv. Scenariul este susținut și de evoluția RSI care la acest moment a început sa parcurgă drumul din zona overbought către oversold.


Considerând ca analiza face referire la timeframes mari (1 zi/1 săptămână) mișcările propuse mai sus se vor finaliza în termen de aproximativ 8 - 12 săptămâni.


In alta ordine de idei DXY pare sa proiecteze o revenire, situație ce poate reprezenta o confirmare a scenariului corectiv BTC.


Pentru mai multe informații despre piața cripto și includere în canalul de live trades cryptorobeducates.net subscribe aici .


Dacă vrei sa înveți sa faci trades corect, iti recomand cursul de trading criptomonede.


Informatiile cuprinse in prezentul raport sunt transmise in scop educational. Ele NU reprezinta in niciun caz sau sub orice forma o obligatie de a investi. Realizarea de tranzactii in piata criptomonedelor este o activitate ce presupune riscuri majore si daca nu actionati mai ales in baza propriei voastre analize este foarte probabil si mai mult decat posibil ca veti pierde banii investiti.


366 views0 comments