Theta bull(ish) scenario November 1st 2022

RO content, check our EN post on our International platform here.


THETA este unul dintre proiectele de baza pe care le urmărim și în care am ales sa investim o parte majora din capitalul nostru. Au deja un produs lansat ( theta.tv/android deocamdată) la care se lucrează din greu pentru upgrade-ul rețelei la varianta 4.0. Scopul final declarat este acela de a aduce conținut video pe blockchain, iar compania mama deține deja licentele necesare din partea SEC.


Chart daily :


Theta pare a fi pe cale sa dezvolte un breakout masiv în săptămânile următoare.


Ichimoku cloud : observam ca se afla deja în interiorul Cloud-ului pe daily având o direcție ascendenta a prețului. Dupa momentul la care va reuși sa stabilească un suport confirmat pe marginea superioara a Cloud-ului ar trebui sa urmeze o apreciere de cel putin 150-200% către nivelul de 4$.


RSI (14) se afla deasupra medianei de 50 de puncte, doar nu încă în zona de overbought.

Stoch RSI (5) se afla în zona de heavy oversold, normal ar fi sa urmeze o direcție ascendenta pana în zona de overbought în perioada următoare.


Nivelele de suport și rezistenta marcate pe chart coincid cu nivelele de fibonacci retracement aferente topului local anterior. Vom folosi aceste nivele pentru a marca profituri și pentru a dubla pozițiile pe măsura desfășurării scenariului bull. Sunt marcate cu albastru în partea dreapta a chart-ului și cu linii orizontale.


Happy hunting !


----

Disclaimer : opiniile prezentate anterior sunt personale și nu reprezintă consultanta financiară. Tradingul de criptomonede este o activitate extrem de riscanta și dacă nu veți acționa mai ales în baza propriei analize sunt șanse mari ca trade-urile executate sa nu fie profitabile.


36 views0 comments

Recent Posts

See All